Over Leonard


“it’s better to be consistently good, than occasionally great”

Bruce Kasanoff

Wie is Leonard?

Leonard Schipper is een online marketeer die focust op zoekmachinemarketing. Dit wordt ook wel SEO genoemd. Vandaar dat hij zichzelf een SEO marketeer noemt.

Naast zijn online marketing activiteiten vind hij traden en investeren erg interessant. Hij praat hier graag over en als je er eenmaal over begint, is het verstandig dat je daarvoor naar het toilet bent geweest, want het kan even duren.

Van al dat stilzitten heeft hij veel energie over en daarom hardloopt hij graag en kan je hem een paar keer per week in de sportschool vinden. Ook speelt hij graag online shooters waar hij bekend staat met de gamertag Lekonidas. Is je al verteld dat zijn bijnaam Lek is? Nee? Dan weet je het nu!

Waarom online marketing?

Leonard vindt het proces tot een verkoop interessanter dan het daadwerkelijk doen van een verkoop.

Daarom besloot hij te stoppen met zijn sales baan en startte een marketing studie bij Hogeschool Rotterdam.

Met zijn diploma op zak ging hij op zoek naar een baan bij een marketingbureau. Na veel sollicitaties en honderden LinkedIn berichten verder kreeg hij een bericht van Leroy Brouwer, de mede-eigenaar van Heisa. ”Ik houd je in de gaten, Leonard” zei: Leroy.

Twee maanden later kreeg Leonard, na een paar goede gesprekken, een baan aanbod als SEO marketeer bij Heisa. Waar hij nu nog steeds werkt.


Meer weten?

Neem dan contact op met Leonard